Jääkauden jälkiä

Hiljaisuutta syvempi lampi

Koska olen viettänyt syntymästäni saakka kesiä Saimaalla. Koska Saimaalla on ihanaa. Koska mieheni mukaan missään muualla maailmassa ei ole niin hienoja paikkoja kuin Saimaalla – hän toteaa tämän pallonympäripurjehtijan kokemuksella. On siis ensin purjehdittava muualle, jotta osaa arvostaa oman maan huippukohdetta.

Lappeenrannan kasinonranta

Paljon on vielä kertomatta. Hehkutan saimaannorpan kotivesiä, koska lapsiperhearki on siellä niin helppoa, tämän totean viiden Saimaa-perhepurjehduskauden jälkeen viimeisen kymmenen vuoden ajanjaksolla. Ja koska Saimaan hienouksista ei ole purjehtijapiireissä juuri hehkutettu. Eikä markkinoitu, ainakaan silmiini ei ole osunut ”Kierrä Saimaan kylpylät purjehtien” -tapahtumaa, tai ulkomaisia purjehtijoita kokoavaa ”Jääkauden jäljillä, matkapurjehdusseikkailu Saimaalla” savukalailtoineen ja haitaritansseineen. Matkapurjehtijoiden on mentävä Itämerelle, jos haluaa osallistua purjehdustapahtumiin. Jos nyt tästä innostuneena matkapurjehdustapahtuman Saimaalla sitten järjestät – tai olet jo tehnyt, kerro heti siitä minullekin, niin laitan sanan kiertämään.

Vauvaperheen sisustus purjeveneessä

Meriaiheitakin on tulossa, mutta ei Saimaa niille häviä. Saatpa itse verrata. Purjehduskausi alkaa, päivityksiä tulee jos on tullakseen, riippuu säästä ja olosuhteista.

Helteisen yön unta odotellessa

Seuraatko jo blogini facebook-sivua? Klikkaa itsesi sinne, niin saatat saada lyhyitä päivityksiä myös purjehduskaudelta.

Pakollinen kissakuva – eräästä vierasvenesatamasta